Om Oss

Välkommen till Importbolaget - din destination för inspirerande produkter! Vi är passionerade för att erbjuda olika kollektioner & produkter som lyfter fram skönhet, kreativitet och välmående i ditt liv.

Vi tror att varje detalj räknas och att de rätta produkterna kan göra en stor skillnad i hur du känner och upplever din vardag. Hos oss hittar du allt från trendiga smycken & accessoarer, väldoftande doftoljor, avkopplande rökelser, hudvårds produkter, inredning, hem & trädgård tillbehör, djur tillbehör och mycket mer! Våra produkter är noga utvalda för att ge dig en unik och personlig touch i ditt hem och för att hjälpa dig att skapa en harmonisk och inspirerande atmosfär.

Oavsett om du letar efter en perfekt gåva till någon speciell eller om du vill unna dig själv något vackert, är vi här för att hjälpa dig. Vi strävar efter att ge dig den bästa shoppingupplevelsen genom att erbjuda enkel beställning, snabb leverans och en förstklassig kundservice.

Så ta en stund att utforska våra kollektioner och låt dig inspireras av de produkterna vi har att erbjuda. Vi hoppas att du hittar något som kommer att förgylla din vardag.

Välkommen till Importbolaget - där skönhet, kreativitet och välmående möts för att göra ditt liv ännu mer fantastiskt!

 

Värdegrund
 
Vi vill sprida hög kundkvalité & smidiga affärer till all våra kunder, återförsäljare, samarbetspartners, kollegor.
Vi är målmedvetna, drivna, engagerade och har stor kund medvetenhet. Vårt mål är att du som kund alltid ska vara 110% nöjd när du handlar av oss och bli en återkommande kund just för vår höga kvalité.
 
Varm välkommen att höra av dig med frågor, synpunkter, förslag eller om du söker en specifik produkt, skicka bild och information om produkten så kollar vi med våra leverantörer.