Retur&Återbetalnig

Ångerrätt
Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. 

Vid nyttjande av din ångerrätt:
Du bör snarast meddela ångerrätten så fort varan mottagits. 
Kontakta oss i chatten, e-post eller på telefon.
I ditt meddelande ska ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad, 14 dagar efter meddelandet returnera produkterna till oss.
Kunden står för returfrakt! 
   
Leverans & Skick
Produkterna ska skickas välpaketerade och i ursprunglig skick i oöppnad förpackning.
Vi förbehåller oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt vid återbetalning.
    
Ångerrätten gäller inte vid:
Öppnad, använd eller om du skadar produkt. 
Om det har gått mer än 14 dagar sedan du mottagit din produkt.
Om varan inte lämnas tillbaka till oss i samma skick som den hade när den levererades.  
    
Reklamation och klagomål
Vi gör en visuell besiktning på alla produkter innan paketering. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer, åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.
Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en vara.
Kontakt ska ske snarast möjligt efter att defekten har upptäckts.
 
Hur går du tillväga vid reklamation?
Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till oss där du anger namn,
adress, e-postadress, ordernummer och eventuell bild och en beskrivning av felet. Om vi inte lyckas åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står då för returfrakten. Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden.
  
Tvist och lagval
Vi en eventuell tvist som inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden.
För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister. Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.
Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag. 


Registrera din retur själv via länken genom att Klicka här!